logo
Lue selaimessa
Kirjaudu
 
 
Moveness = Mielentila
 
Moveness on sopiva yhdistelmä loistavaa liikuntaa, oikeanlaista yhteishenkeä sekä yhdessä tekemistä! Liikutaan. Yhdessä. #Ryhmässä
 
Find your Moveness
 
facebook Tsekkaa jutut Facebookista
facebook Seuraa Instagramissa
 
 
set4-image2
 
 
 
Moveitilla Hulinaa kerrakseen
 
Nyt ei ole vain Korttihulinat vaan kahden kortin hulinat. Hulinat voimassa tämän viikon, Hulinoissa mahdollisuus kahteen eri korttiin. Hankittavana on siis tuttu ja turvallinen 10-kortti hintaan 55€(norm. 65€) ja Moveit® Kesäkortti. Kesäkortti on voimassa 2.5.-31.7.2018 ja oikeuttaa tänä aikana Moveit-tuntien rajattomaan käyttöön. Kesäkortin hinta on 99€, tämä kortti siis myynnissä vain rajoitetun ajan. Tämä viikko on siis aikaa hyödyntää näitä hyviä etuja!
Hyödynnä etuja vaikka webshopissa. Kesäkortti löytyy kätevästi listalta ensimmäisenä, ja mikäli haluat hankkia 10-kortin käytä alennuskoodia moveit. Jos sinulle tulee tarve kysellä näistä niin älä epäröi kirjoittaa Tumpille - [email protected]
 
 
Kesälukkari varattavissa MyZonessa
 
Kesälukkari on auki ja nähtävissä MyZonessa. Kiva pikku juttu on vihdoin valmis, eli mobiiliappi myös Omena -ihmisille, julkaistaan ensi viikon aikana.
 
 
Hellitään kehoa ja mieltä -viikko
 
Koko tämä viikko mennäänkin Wappufiiliksellä. Heimolaiset, jotka tällä viikolla huoltavat kehoaan Body Balance tai Yoga tunneillamme, saavat Hellitään Heimolaisten Mieltä -lipukkeen. Lipuke oikeuttaa lasilliselle kuplivaa yhteistyökumppanimme Havanan rentouttavissa tiloissa. Wappu on kevään juhla, joten juhlitaan sitä #ryhmässä hyvää mieltä jakaen.
 
 
Coaching postaus
 
Adaptiivisuus - Kehon tottuminen monotooniseen harjoitteluun.
Ihmisen keho omassa automaattisessa älykkyydessään tottuu samankaltaiseen treenaamiseen, mikä johtaa suoraan kehittymisen ja tulosten saannin hidastumiseen. Lajiuskollisuus on aivan mahtava asia, mutta on ehdottoman tärkeää välillä käydä omalla epämukavuusalueella ja rikkoa rajoja. Tällä tavoin ns. rikot adaptiivisuuden sekä voit löytää itsellesi täysin uusia treenimuotoja mitkä vievät sinua eteenpäin. Nyt vaan rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kokeilemaan kaikkia Moveit® tunteja. Esimerkiksi, loistavia yhdistelmiä ovat tanssilliset tunnit ja CXWorks -tunnit sekä Body Combat ja Body Balance. Body Attack -tunti toimii yhdistetuntina mille tahansa tunnille. Attack niin sanotusti avaa tukkoisen kropan auki.

Tähän vielä lisäyksenä - Kaikilla moveit® tunneilla voit ottaa välillä iisimmin, mikäli kehossa on sellainen tunne.
 
 
All Inclusive heimolaisten Tribe-edut
Hyödynnä nämä - saat kivasti säästöjä!
 
Deva
Deva Lingerie
-15% norm. hinnoista
 
Havana
Havana Bar & Coffee
-10% hinnoista
(ei tupakkatuotteet)
 
Sis&Bro
Sis&Bro Hairdesign
-15% Listahinnoista
 
Valotar
Valotar Day Spa & Shop
-10% tuotteet
 
Vila
Vila Clothes
-15% norm.hinnoista
 
Moveit
Moveit®
InBody mittaus 20€
(norm. 30€)
 
Moveit
Moveit®
Yksityis SaunaYogatunti 80€
(norm. 120€)
 
TFW-pori
TFW Pori
Starter kurssi 139€
(norm. 269€)
 
 
Etuja pystyt käyttämään kun etuliikkeessä näytät oman MyCard -korttisi. Kortin löydät sisäänkirjautumisen jälkeen MyZonesta osoitteesta moveit.fi/mycard.
 
 
 
Kanna väriä ja kerro se vaatteilla! Tsekkaa uudet Moveit® Tribe vaatteet sekä aina muuttavat teemat.
 
CHECK THEM OUT
 
 
© 2018 Moveit® All rights reserved.
C
ontact: [email protected]
 
Poistu listalta
(mutta miksi?)